Update kamp 2020

Dag ouders en leden,
 
De zomer van 2020 wordt er eentje om nooit meer te vergeten! Het wordt een kampzomer met uitdagingen maar ook eentje die o-zo nodig is voor heel wat kinderen en jongeren, ook onze KLJ'ers. 
 
Aan de hand van een kampdraaiboek met veiligheidsmaatregelen kunnen we ons kamp veilig laten doorgaan. Over alle maatregelen en dergelijke die we moeten nemen, ontvangen jullie later alle info. 
 
Om ons voor te bereiden op het kamp en alle maatregelen die we moeten nemen, zouden we heel graag weten wie er allemaal mee op kamp gaat en wie nog niet helemaal zeker is dat ze mee op kamp gaan. Dus graag even een mailtje terugsturen naar ons of je kind meegaat op kamp of niet. Ook als ze nog niet zeker zijn, stuur je ons even een mailtje met de mededeling dat het nog niet zeker is. Zo kunnen we er wel rekening mee houden in ons aantal. 
 
We zouden ook willen vragen dat wanneer je zeker bent dat je kind meegaat op kamp om zo snel mogelijk in te schrijven. We zouden een maximaal aantal inschrijvingen van 46 personen doen. Schrijven er nog leden in wanneer we aan de 46 inschrijvingen zitten, worden zij op een reservelijst geplaatst. Dan bekijken we later wat we met de reservelijst gaan doen aangezien we een kleine kampplaats hebben. Vanaf dat we met meer dan 50 personen zijn, moeten we ons opdelen in verschillende contactbubbels. 
 
Via volgende link kunnen jullie je inschrijven: 
https://kljarendonk.be/inschrijvingen/inschrijving-kamp-2020 
 
Momenteel is onze reservelijst geopend. Hierop inschrijven kan tot 31 mei 14u00.
 
Hopelijk begrijpen jullie deze situatie! Het is niet de ideale situatie, maar in deze tijden echt wel nodig om er een veilig kamp van te maken. 
 
Laten we er samen een deugddoende en veilige kampzomer van maken!

Met vele KLJ-groetjes
Het bestuur
Lotte Caers en Neel Renne, hoofdleiding